Yusof Azmi baru2ni jadi viral dengan “kehebatan” beliau selesaikan banyak masalah. Dalam satu video, dia kata umur 19 tahun dia dah ada duit berjuta dan pakai kereta Ferrari. Sangat mewah tetapi…

Posted by

Yusof Azmi baru-baru ni jadi viral dengan “kehebatan” beliau selesaikan banyak masalah penipuan. Dalam satu video, dia kata umur 19 tahun dia dah ada duit berjuta dan pakai kereta Ferrari. Tetapi….
KAYA UMUR 19 TAHUN
Yusof Azmi PPIM pernah pegang duit berjuta juta seawal usia 19 tahun dan drive Ferrari tapi dia tak pernah merasa bahagia.

Yusof Azmi PPIM – Umur 19 Tahun Saya Pernah Pegang Duit Berjuta Dan Pakai Kereta Ferrari Tetapi…

Ini kisah yang diceritakan sendiri oleh tuan empunya badan iaitu saudara Yusof Azmi pemimpin PPIM yang tengah hot sekarang ni.

Pada usia yang amat muda beliau telah mencapai tahap yang diimpikannya. Mempunyai kereta mewah termasuk Ferrari dan wang berjuta ringgit dalam simpanan bank namun dia tidak pernah merasa kebahagiaan dengan semua itu.
KAYA TAPI HATI TAK BAHAGIA
Apa yang beliau maksudkan ialah harta kekayaan bukanlah jaminan untuk kita kecapi kebahagiaan yang hakiki.

Yusof Azmi PPIM – Umur 19 Tahun Saya Pernah Pegang Duit Berjuta Dan Pakai Kereta Ferrari Tetapi…

Kebahagiaan yang hakiki adalah ketenangan di dalam jiwa kita walau kita bukan siapa siapa. Ikuti luahannya dalam video ini. Banyak pengajarannya.

Sumber: Dharian

Kredit
VIDEO CERAMAH YUSOF AZMI PPIM

Loading...